Reacties lezen en reageren

Beste klant en geïnteresseerden,

Graag hoor ik van u wat uw ervaringen zijn met mijn lichtarmaturen. Ik stel het dan ook erg op prijs als  u uw ervaringen wilt delen.

Dat kan via bovenstaande link ‘Reacties lezen en reageren’.
U leest hier de reacties van anderen en onderaan de pagina kunt u uw eigen reactie plaatsen. Na een veiligheidscheck verschijnt uw reactie op de website.

Bij voorbaat dank,

Edy ten Berge


15 antwoorden op “Reacties lezen en reageren”

 1. Beste Jan Weemers,
  Uw bericht is niet bij Edy ten Berge terechtgekomen vanwege een error in de website. Onze excuses hiervoor. Ik heb inmiddels begrepen dat u wel al contact heeft gehad.
  IK zal uw bericht alsnog doorsturen.

  Met vriendelijke groet,
  De webmaster.

 2. Geldrop, 01-05-2022
  Geachte heer Ten Berge,

  Na meer dan 20 jaar genoten te hebben van onze King vloerlamp is nu de keramiek kap gescheurd. Ik las dat de keramiek versie van de kap niet meer gemaakt wordt, maar wel een RVS vervanger. Ik wil deze RVS kap graag bestellen. De hierboven aangegeven link “Contact” werkt bij mij niet, daarom mijn vraag via deze weg.

 3. Op zoek naar de ontwerper van een heel bijzondere lamp die ik ooit jaren geleden bij vrienden zag, kwam ik door het invoeren van de juiste zoektermen bij Google (vintage design glazen buislamp) eindelijk, na jaren zoeken, de ontwerper op het spoor.
  Edy ten Berge onder kenners een begrip maar voor mij een onbekende naam. Deze lamp bleek kortweg “KING” te heten. Ik nam contact op met Edy ten Berge, maakte een afspraak en kon de zo begeerde lamp mee naar huis nemen.
  Schaakmat bij deze.
  Hij is prachtig!
  De verlichte buis straalt een zacht feeëriek licht uit en aan het uiteinde schijnt een heldere spot op bank of boek. Met dimmer kan de lichtintensiteit geregeld worden.
  Ik ben er heel erg blij mee en vind het ontwerp schitterend.
  Een mengeling van industrieel en sprookjesachtig. Werkelijk een “collectors item”.

  Nanna L. A. De klerk

 4. Ik heb al sinds 1996 de Queen van Edy in mijn bezit. Deze prachtige lamp is sindsdien verhuisd naar Ghana – en weer terug – en is nog een sieraad in de woonkamer.
  Onlangs is de keramiek kap gesneuveld en ik was dan ook blij verrast dat deze nog te vervangen is. Weliswaar in RVS maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat een prachtig resultaat oplevert.

 5. Wij zijn heel tevreden met onze IRIS RAINBOW SURROUND LIGHTER. Mooie strak ontwerp en heerlijk regelbaar licht. Voor elke situatie de perfecte lichtsterkte en kleur.

 6. na verhuizing naar andere woning moest verlichting worden vervangen boven de eettafel en kwamen wij uit op een lamp ontworpen door Edy ten Berge. fijn licht bij elke activiteit. zijn ontwerpen verdienen aandacht in woonprogramma’s op tv.
  fam.Ten Cate

 7. Reeds jaren terug werd mijn aandacht gevestigd op de Iris lamp van Libar en nam ik mezelf voor deze tzt aan te schaffen. Omdat we net een nieuwe woning hebben, was dit de ideale gelegenheid. De Iris lamp bleek na jaren te zijn doorontwikkeld tot een nog mooiere – en zelfs energiezuinige led-lamp. Het contact met meneer ten Berge verliep heel plezierig en de levering en service waren boven verwachting. We hebben nu een prachtige lamp voor alle momenten op de dag, maar zeker ook een lamp waarvan ik telkens weer blij word als ik deze zie hangen. Wij zijn zeer tevreden met onze Iris verlichting.

 8. Voor onze nieuwe verlichting hebben wij de Iris rechthoekige vorm en de Iris-Pia vorm van Edy aangekocht. Voor onze werk- en eettafel zijn dit fijne lampen. Wij zijn eveneens erg enthousiast over de Triloba vloerlamp die zowel voor overdag als de avond een zéér fijn licht verspreidt. Wij zijn erg tevreden over onze aankopen.

 9. Onze Iris Pia is een schitterend lichtobject dat traploos instelbaar is van sfeerlicht naar leeslicht waar we elke dag opnieuw van genieten.

  George van der Lippe

 10. Ook wij hebben een Rainbow Surround Lighter. Het is een fantastische lamp, we wisselen met een afstandsbediening van koud-zakelijk licht naar leeslijst en naar romantisch tafelen en dat allemaal in één lamp, die ook kwa design nog eens prachtig is. Al met al een toplamp waar we niet meer zonder kunnen en willen!

 11. Onze Iris Pia is een schitterend lichtobject dat traploos instelbaar is van leeslicht naar sfeerlicht. Elke dag genieten we van deze lamp.

  George en Wally van der Lippe

 12. Onze Iris Pia is een schitterend lichtobject dat traploos instelbaar is van leeslicht naar sfeerlicht. Elke dag genieten we er van.

 13. Ik heb ook zo’n geweldige hele nieuwe lamp van Edy. Een heelbescheiden armatuur, maar een prachtig licht: overdag aangenaam en bescheiden en ’s avonds moeiteloos overschakelen naar een helder licht om bij te lezen of te handwerken.
  Ja ik heb nog lampen van de eerdere series om boven een tafel te hebben, met gezellig licht bij het eten, of scherp licht om werken. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
  Trees Blom

 14. Ik heb sinds een paar weken een prachtige lamp van Edy, het nieuwste model. Hij past prachtig in mijn appartement, heel slank, maar met een geweldig mooi licht. Overdag heel bescheiden en ’s avonds heel warm en uitbundig. Fijn om de krant bij te lezen, te borduren of van alles te doen. Ik geniet er elke dag van!! Bedankt, Edy!

 15. Met de Iris Rainbow Surround Lighter kan ik moeiteloos uren achter elkaar werken zonder echt moe te worden en lees ik ’s avonds zonder moeite nog een heerlijk boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.