Ervaringen

Beste klant en geïnteresseerden,

Graag hoor ik van u wat uw ervaringen zijn met mijn lichtarmaturen. Ik verzoek u dan ook vriendelijk hieronder uw ervaringen te delen.

Bij voorbaat dank,

Edy ten Berge


12 antwoorden op “Ervaringen”

 1. Ik heb al sinds 1996 de Queen van Edy in mijn bezit. Deze prachtige lamp is sindsdien verhuisd naar Ghana – en weer terug – en is nog een sieraad in de woonkamer.
  Onlangs is de keramiek kap gesneuveld en ik was dan ook blij verrast dat deze nog te vervangen is. Weliswaar in RVS maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat een prachtig resultaat oplevert.

 2. Wij zijn heel tevreden met onze IRIS RAINBOW SURROUND LIGHTER. Mooie strak ontwerp en heerlijk regelbaar licht. Voor elke situatie de perfecte lichtsterkte en kleur.

 3. na verhuizing naar andere woning moest verlichting worden vervangen boven de eettafel en kwamen wij uit op een lamp ontworpen door Edy ten Berge. fijn licht bij elke activiteit. zijn ontwerpen verdienen aandacht in woonprogramma’s op tv.
  fam.Ten Cate

 4. Reeds jaren terug werd mijn aandacht gevestigd op de Iris lamp van Libar en nam ik mezelf voor deze tzt aan te schaffen. Omdat we net een nieuwe woning hebben, was dit de ideale gelegenheid. De Iris lamp bleek na jaren te zijn doorontwikkeld tot een nog mooiere – en zelfs energiezuinige led-lamp. Het contact met meneer ten Berge verliep heel plezierig en de levering en service waren boven verwachting. We hebben nu een prachtige lamp voor alle momenten op de dag, maar zeker ook een lamp waarvan ik telkens weer blij word als ik deze zie hangen. Wij zijn zeer tevreden met onze Iris verlichting.

 5. Voor onze nieuwe verlichting hebben wij de Iris rechthoekige vorm en de Iris-Pia vorm van Edy aangekocht. Voor onze werk- en eettafel zijn dit fijne lampen. Wij zijn eveneens erg enthousiast over de Triloba vloerlamp die zowel voor overdag als de avond een zéér fijn licht verspreidt. Wij zijn erg tevreden over onze aankopen.

 6. Onze Iris Pia is een schitterend lichtobject dat traploos instelbaar is van sfeerlicht naar leeslicht waar we elke dag opnieuw van genieten.

  George van der Lippe

 7. Ook wij hebben een Rainbow Surround Lighter. Het is een fantastische lamp, we wisselen met een afstandsbediening van koud-zakelijk licht naar leeslijst en naar romantisch tafelen en dat allemaal in één lamp, die ook kwa design nog eens prachtig is. Al met al een toplamp waar we niet meer zonder kunnen en willen!

 8. Onze Iris Pia is een schitterend lichtobject dat traploos instelbaar is van leeslicht naar sfeerlicht. Elke dag genieten we van deze lamp.

  George en Wally van der Lippe

 9. Onze Iris Pia is een schitterend lichtobject dat traploos instelbaar is van leeslicht naar sfeerlicht. Elke dag genieten we er van.

 10. Ik heb ook zo’n geweldige hele nieuwe lamp van Edy. Een heelbescheiden armatuur, maar een prachtig licht: overdag aangenaam en bescheiden en ‘s avonds moeiteloos overschakelen naar een helder licht om bij te lezen of te handwerken.
  Ja ik heb nog lampen van de eerdere series om boven een tafel te hebben, met gezellig licht bij het eten, of scherp licht om werken. Ik zou ze niet meer kunnen missen.
  Trees Blom

 11. Ik heb sinds een paar weken een prachtige lamp van Edy, het nieuwste model. Hij past prachtig in mijn appartement, heel slank, maar met een geweldig mooi licht. Overdag heel bescheiden en ‘s avonds heel warm en uitbundig. Fijn om de krant bij te lezen, te borduren of van alles te doen. Ik geniet er elke dag van!! Bedankt, Edy!

 12. Met de Iris Rainbow Surround Lighter kan ik moeiteloos uren achter elkaar werken zonder echt moe te worden en lees ik ‘s avonds zonder moeite nog een heerlijk boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *